Ekspansionen bør ske gennem internettet
Aage Staffe

Ekspansionen bør ske gennem internettet

En hel del internet webshops foreslår nu diverse forskellige former for levering. En af dem der er mest populær er lige nu levering til et afhentningssted, hvor du selv henter din bestilling når du har tid. Fragtmetoden er altså ualmindeligt ukompliceret, og mange gange ligeledes den billigste type af levering.

Du burde lige så vel udse dig at få ordren sendt til din lejlighed eller ud til dit arbejdes adresse. Leveringstypen viser sig typisk en tak mere bekostelig, men derudover særdeles bekvem. Den billigste fragtmulighed er unægtelig selv at hente varerne, men den mulighed betinges af at du er lige ved internet shoppens tilholdssted.

En del internet selskaber præsterer levering efter en enkelt hverdag på en lang række varer, men vær opmærksom på at det regnes ud fra at bestillingen laves tidligere end et fast tidspunkt, med hensynstagen til at de garanteret kan nå at få dit nye produkt betjent forinden logistikmedarbejderne får fri.

Flere online shops sikrer fragt uden beregning, men tit kræver det at man shopper for en bestemt sum. Alternativt skulle du overveje den mindst kostelige form for fragt, som tit – uafhængig om man bor i Randers, Dragør eller Ribe – vil blive at få fragtfirmaet til at bringe dine produkter til en pakkeshop.

Den billigste form for levering

Det er efterhånden i høj grad fleksibelt for enhver at finde de laveste priser på diverse e-firmaer hos Kravepibning og til tak har utallige online butikker fundet det uundgåeligt at nedsætte salgspriserne på mange af deres produkter – til børn og babyer, og samtidig til kvinder og mænd – drastisk, og endda nogle gange love fragtfri levering.

Derfor kan det ikke desto mindre være gunstigt at kigge forbi forskellige internet varehuse i Danmark efter rabatkoder forinden du køber, sådan at du er usvigeligt sikker på at få fat i den bedste pris.

Man bør bare huske på, at såfremt en netshop reklamerer deres produkter for en udsalgspris der er helt fantastisk gunstig, så kunne det ofte være et faresignal om en snydagtig webbutik. Bestillinger med betalingskort er ikke desto mindre omfattet af en lov, der værner dig som kunde overfor snydagtige e-forretninger.

Vi tilråder handler med kort eller MobilePay. Alternativt bør du anvende et afdragstilbud som for eksempel ViaBill, ifald du ønsker at finansiere pengene over flere uger.

Bemærk om online shoppen er medlem af e-mærket

Forud for at nogen handler hos en online shop bør de helt sikkert granske netbutikkens forretningsbetingelser, dog er det ofte ikke særlig spændende.

Et alternativt forslag kunne være at kigge hvorvidt e-butikken er e-mærket medlem, eftersom det typisk er et kendetegn for at online forhandleren anerkender de danske regler, samt at butikken tit tilses af eksperter som er meget bekendte med de gældende love. Derudover tilbydes du chance for hjælpende service, for så vidt du bliver udsat for udfordringer med din bestilling.

Derudover er det prisværdigt at køberen er omhyggelig omkring de mest centrale reglementer der har indvirkning på bestillingen, som fx hvilken returneringsret internet butikken tilbyder. I den sammenhæng er det virkelig vigtigt, at man permanent bevarer ens købsbekræftelse, således man altid vil kunne dokumentere sin bestilling, om du skal købe gave til en pige eller dreng.

Undersøges af fagfolk som kender til vilkårene på området

Trustpilot medfører immervæk fine løsninger til at efterse mange øvrige køberes erfaringer og herved er det anbefalelsesværdigt, at du undersøger webshoppens ratings før du placerer din ordre.

Facebook resulterer i desuden nogle ønskværdige løsninger til at få indtryk af e-handlens pålidelighed. Her er der faktisk outlets på nettet hvor man kan levere en evaluering af virksomhedens service, som tillige bør udnyttes til at danne dig et indtryk af kundetilfredsheden.

Websitet er finansieret af indtægter fra annoncer. Vi har aftaler med en mængde internet forretninger idet vi promoverer butikkernes tilbud, og opnår betaling når en af vores besøgende fuldfører en transaktion.

Vejledning angående tilbud og internet forretninger opdateres hele tiden, men vi giver ingen garanti imod reguleringer der kan være realiseret efter at vi sidst opdaterede hjemmesidens informationer.