Den mest prisbevidste fragtløsning vil dog til enhver tid være at du selv henter ordren
Aage Staffe

Den mest prisbevidste fragtløsning vil dog til enhver tid være at du selv henter ordren

Temmelig mange online virksomheder giver i dag et hav af forskellige fragtformer. En af de mest populære er i vore dage pakkeshops, og så kan du blot hente din pakke når du har lyst. Leveringsmetoden er jo meget fremkommelig, og desuden derudover den prisbilligste form for fragt.

Du kunne ligeledes afveje for og imod at vælge at få sendt til din private bopæl eller ud til dit arbejdes adresse. Fragtmetoden bliver beklageligvis en smule mere omkostningsfuld, men lige så vel i høj grad hensigtsmæssig. Den billigste leveringsform er dog at hente ordren selv, men det nødvendiggør at du fysisk befinder dig med kort afstand til e-forhandlerens arbejdslager.

En del online selskaber giver 1 dags levering på mange af butikkens produkter, men vær på vagt da det tager udgangspunkt i at orden realiseres forud for et fastsat klokkeslæt, så at de garanteret kan nå at få dit nye produkt på posthuset forinden pakkemedarbejderne har fri.

Nogle enkelte internet handler frembyder fragt uden omkostninger, men ofte forudsætter det at man indkøber for et konkret beløb. Derudover skulle du tage den billigste form for levering, som i mange tilfælde – om du er tæt på Randers, Birkerød eller Hammel – er at få fragtfirmaet til at levere varerne til et afhentningssted.

En indikation om at e-forretningen efterlever de officielle regler

Det er jo efterhånden i høj grad enkelt for folk at vurdere prisniveauet hos forskellige e-firmaer og for det har en hel del internet outlets ikke kunne slippe for at nedsætte priserne på deres varer – til drenge og piger, og ligeså til kvinder og mænd – betragteligt, og endda nogle gange yde gratis levering.

Til gengæld kan det trods alt blive lønnende at efterprøve et par forskellige internet butikker efter rabat forinden du gennemfører din bestilling, således at du er skudsikker på at opnå den mest betalelige pris.

Vi foreslår generelt bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Som et alternativ bør du benytte et afbetalingstilbud fra for eksempel ViaBill, forudsat du tilstræber at honorere pengene over en periode.

Forud for at folk køber hos en online forretning behøver de de facto se på forhandlerens forretningsaftale, dog er det gerne et omfattende arbejde.

Et andet forslag er at se nærmere på hvorvidt e-butikken er medlem af e-mærket, eftersom det ofte er et tegn på at e-forretningen efterlever de danske love, udover at online shoppen lejlighedsvis kontrolleres af eksperter der har ekspertise inden for reglerne. Desuden giver det dig lejlighed til assistance, hvis du forvoldes vanskeligheder ved dit køb.

Udover dette tilrådes det at du er omhyggelig omkring de mest essentielle vilkår der gælder for transaktionen, f.eks. den ombytningsrettighed online forretningen anvender. I den forbindelse er det samtidig relevant, at man til enhver tid gemmer sin ordremail, så man en anden gang kan eftervise sin shopping, uanset om du søger efter varer til en herre eller dame.

Bestil til din private bopæl eller ud til dit arbejde

Trustpilot tilbyder visse strålende muligheder for at gennemsøge ret mange øvrige brugeres synspunkter og af den grund går vi ind for, at du undersøger online firmaets omtaler forud for at du bestiller.

Facebook indebærer endvidere tilpas troværdige løsninger til at få kendskab til online webshoppens pålidelighed. Herinde ses en række e-butikker som giver folk mulighed for at skrive en bedømmelse af købsoplevelsen, hvilket på samme måde bør bruges til at få et indblik i hvor glade kunderne er.

Vores side er annoncefinansieret. Vi arbejder tæt sammen med en lang række online shops i Danmark eftersom vi fremviser firmaernes produkter, og tjener betaling når de personer vi sender videre laver en handel.

Orientering angående tilbud og online selskaber ajourføres tit, men vi påtager os intet ansvar for modifikationer der måtte være udarbejdet efter at vi sidste gang opdaterede websitets oplysninger.