Enkelte firmaer på nettet lover portofri fragt
Aage Staffe

Enkelte firmaer på nettet lover portofri fragt

Mange internet virksomheder yder nu mange forskellige metoder til levering. Det mest populære er for nærværende at afsende til en pakkeshop, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente de bestilte varer når det passer dig. Muligheden er jo super uproblematisk, og endda ydermere den mest betalelige form for levering.

Du bør tillige planlægge at få pakken leveret hjem til din privatadresse eller ud til dit arbejde. Fragtløsningen bliver uheldigvis lidt mere pebret, men desuden virkelig problemfri. Den mindst kostelige leveringsløsning kan ikke modsiges at være at hente produkterne selv, men den løsning afhænger af at du opholder dig i kort afstand af online shoppens arbejdslager.

Leveringshastigheden er naturligvis usædvanlig væsentlig ifald man absolut skal bruge ordren om et øjeblik, så af den grund er det forholdsvis fornuftigt at man ser nærmere på tidshorisonten for levering på den respektive vare.

Adskillige outlets på nettet yder levering på blot en enkelt hverdag på en række af deres varenumre, der dog er betinget af at du når at bestille før et angivent klokkeslæt, med hensynstagen til at de sandsynligvis kan nå at få varen afsendt forinden logistikpersonalet har fri.

En række internet handler garanterer levering uden betaling, men i mange tilfælde kræver det at du indkøber for et fastslået beløb. Ellers bør man udvælge den mest betalelige fragttype, der mange gange – om du bor tæt på Silkeborg, Thisted eller Gilleleje – vil blive at få kørt din bestilling til et udleveringssted.

Mange forskellige leveringstyper

Det har vist sig at være ret så smertefrit for købere at finde information om priser på forskellige online selskaber og derved har de fleste netshops været presset til at at nedbringe salgsværdien på en række af deres varer – til børn og babyer, og samtidig også til kvinder og mænd – eftertrykkeligt, og endda nogle gange yde gratis fragt.

Derfor kan det alligevel være gavnligt at besigtige indtil flere internet shops i Danmark efter rabat før du gennemfører din handel, så du er velinformeret til at opnå den mest attraktive pris.

Generelt tilråder vi kortbestillinger eller mobilbetaling. Som alternativ kan du overveje et afbetalingstilbud fra eksempelvis ViaBill, forudsat du ønsker at godtgøre omkostningerne senere.

Kontrolleres af jurister der kender reglerne

Forinden nogen bestiller på en online butik kan de de facto granske e-shoppens regler, det er dog naturligvis en omfattende opgave.

En anden løsning kan derfor være at undersøge hvorvidt webshoppen er e-mærket medlem, som bør være en antydning af at online shoppen respekterer de officielle danske regler, samt at webbutikken nu og da revideres af fagfolk som har ekspertise inden for bestemmelserne på området. Desuden får du anledning til support, såfremt du forvoldes problemer som følge af din shopping.

Trustpilot yder ultra hensigtsmæssige muligheder

Trustpilot tilbyder dig flere fine løsninger til at efterse ret mange eksisterende konsumenters meninger og derfor er det prisværdigt, at du evaluerer internet firmaets vurderinger forinden du lægger din bestilling.

Facebook frembyder på samme måde fuldkommen troværdige muligheder for at få indsigt i e-firmaets kundetilfredshed. I øvrigt ser vi faktisk outlets på nettet som tilbyder folk at forfatte en bedømmelse af virksomhedens service, hvilket ligeledes bør drages fordel af til at tage stilling til hvor tilfredse kunderne er.

Vores website finansieres af reklamer. Vi samarbejder med masser af butikker på nettet hvor vi publicerer firmaernes produkter, og får betaling hvis den besøgende vi sender videre gennemfører en ordre.

Anvisninger om varer og outlets på nettet vedligeholdes hyppigt, men vi ønsker ikke at påtage os ansvaret for modifikationer der potentielt er lavet siden seneste opdatering af websitets oplysninger.