Internet varehuse yder mange forskellige muligheder for fragt
Aage Staffe

Internet varehuse yder mange forskellige muligheder for fragt

En masse e-shops yder nu om dage et stort udvalg af fragtmetoder. Den mest almindelige er i dag at få bragt ordren til en pakkeshop, så du nemt selv kan hente varerne når du har lyst. Fragtformen er jo meget let gængelig, samt i mange tilfælde tillige den mest prisbevidste leveringsmåde.

Du bør også overveje at få pakken bragt til din lejlighed eller ud til dit arbejdes adresse. Fragtløsningen viser sig ofte en lille smule mere bekostelig, men endvidere ekstremt problemfri. Den prisbilligste metode til levering vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter pakken, men det betinges af at du fysisk befinder dig nærved e-butikkens adresse.

Leveringstidspunktet kan i nogle tilfælde være super udslagsgivende såfremt vi skal bruge ordren om få sekunder, så i det øjemed er det skam passende at vi besigtiger den anslåede leveringsdato på det relevante produkt.

En del forretninger på nettet yder levering på blot en enkelt hverdag på en hel del produkter, men det er regnet ud fra at der bestilles tidligere end et besluttet tidspunkt, så at de højst sandsynligt kan nå at få produkterne afsendt inden personalet tager hjem.

Internethandel vækster ekstremt

Det er efterhånden ualmindeligt let gængeligt for enhver at sammenligne priser (via fx PriceRunner) fra forskellige butikker på nettet og af den grund har masser af online selskaber været tvunget til at nedskære salgsværdien på en række af deres produkter – til drenge og piger, samt også til damer og herrer – en hel del, og endda nogle gange love fragt uden betaling.

Men det kan stadigvæk vise sig tiden værd at kontrollere en række online webshops efter tilbud forinden du shopper, således at du er på den sikre side med at få fat i den skarpeste pris.

Man bør trods alt være årvågen med, at ifald en internet butik afhænder en vare til en salgspris som anses for kolossalt beskeden, burde det mange gange være en indikation på en svindel internet handler. Kortbestillinger er ikke desto mindre omfavnet af en foranstaltning, som assisterer dig som kunde overfor falske internet foretagender.

Vi slår generelt et slag for bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed kunne du benytte en afdragsløsning som f.eks. ViaBill, hvis du agter at honorere pengene i flere bidder.

Bemærk hvorvidt internet forretningen er tilsluttet e-mærket

Inden nogen bestiller hos en internet butik bør man egentlig sætte sig ind i forhandlerens forretningsvilkår, det er dog oftest et tidskrævende projekt.

En anden mulighed kan være at tjekke hvorvidt internet shoppen er tilsluttet e-mærket, grundet at det bør være en erklæring om at e-butikken føjer de danske regler, foruden at internet selskabet regelmæssigt vurderes af sagkyndige der har den nødvendige knowhow om vilkårene på området. Desuden giver det dig mulighed for at få hjælp, ifald du møder besvær ved dit køb.

Ligeledes er det klogt at man er opmærksom på de fundamentale retningslinjer i forbindelse med handlen, som eksempelvis hvilken ombytningsret virksomheden tilsikrer. I den sammenhæng er det i øvrigt relevant, at man permanent beholder sin e-mail kvittering, så man fremadrettet vil kunne bekræfte bestillingen, hvad end du skal købe en gave til en kvinde eller mand.

Få leveret til hvor du bor eller til dit arbejdes adresse

Trustpilot tilbyder dig helt troværdige løsninger til at eftersøge mange andre konsumenters opfattelser og derved er det smart, at du analyserer internet forretningens anmeldelser forud for at du køber.

Facebook fremskaffer tilsvarende aldeles fantastiske muligheder for at få kendskab til internet selskabets troværdighed. Herinde ser vi faktisk internet webshops som giver kunderne mulighed for at offentliggøre en kritik af ordreforløbet, hvilket ligeledes kan benyttes til afvejning af tilfredsheden hos kunderne.

Websitet finansieres af reklamer. Vi arbejder sammen med en lang række internet selskaber hvor vi annoncerer forretningernes produkter, og indhenter godtgørelse når du laver et indkøb.