Hvor bevæger online indkøb sig hen?
Aage Staffe

Hvor bevæger online indkøb sig hen?

Masser af online webshops giver på nuværende tidspunkt flere leveringstyper. En af de mest moderne er i dag levering til et afhentningssted, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente pakken den dag der passer dig. Fragttypen er altså i høj grad ukompliceret, og oftest derudover den mest letkøbte mulighed for fragt.

Størstedelen af internet outlets annoncerer levering på blot en enkelt hverdag på en masse varer, hvilket dog betinges af at transaktionen realiseres forinden et konkret tidspunkt, således at de med sikkerhed kan nå at få varen afsendt før lagermedarbejderne drager hjemad.

Nogle få shops på nettet sikrer fragt uden gebyr, men i de fleste tilfælde er det under forudsætning af at du køber for en bestemt pris. Alternativt burde du overveje den mest betalelige slags levering, som i mange tilfælde – hvad end man bor tæt på Køge, Odder eller Humlebæk – vil blive at få kørt dine produkter til et udleveringssted.

Vi anbefaler at du iagttager internet selskabets vurderinger

Det er i dag ultra praktisk for almindelige mennesker at finde frem til de bedste priser fra flere online selskaber og til gengæld har flertallet af online webshops været tvunget til at presse udsalgspriserne på produkterne – til babyer og børn, men ligeledes til herrer og damer – markant, og endda nogle gange love fragt uden omkostninger.

Det kan dog til hver en tid blive gunstigt at udforske nogle få shops på nettet efter rabat forud for at du shopper, sådan at du er på den sikre side med at indhente den billigste pris.

Du bør blot være opmærksom på, at når en forretning på nettet frembyder varer til en udsalgspris som kan ses som utrolig lav, så er det tit være et symbol på en uoprigtig e-forretning. Køb med gængse betalingskort er ikke desto mindre en del af en orden, hvilket passer på dig som køber imod uægte forhandlere på nettet.

Generelt slår vi et slag for bestillinger med kort eller mobilbetaling. Som et alternativ kan du bruge en løsning fra f.eks. ViaBill, hvis du vil finansiere prisen over flere uger.

Trustpilot resulterer i de facto passende muligheder

Forud for at folk bestiller i en internet forhandler bør de for at være på den sikre side overveje deres forretningsvilkår, men det er undertiden en omfattende opgave.

Et nemt alternativ kan derfor være at kontrollere hvorvidt online webshoppen er e-mærket, da det kan være en antydning af at online forhandleren adlyder de officielle danske regler, tillige med at webbutikken regelmæssigt ses til af sagkyndige som er meget bekendte med lovgivningen. Desuden tilbydes du mulighed for assistance, for så vidt du bliver udsat for vanskeligheder i processen med dit indkøb. Se mere på dette link.

Tilsvarende er det godt at du er oppe på mærkerne omkring de mest centrale retningslinjer der indvirker på handlen, fx hvilken returneringsret netshoppen lover. I den forbindelse er det ydermere relevant, at man altid sikrer sin ordremail, således man en anden gang vil kunne bekræfte købet, uanset om du leder efter en vare til en dame eller herre.

Få leveret hjem til dig privat eller ud på dit arbejde

Trustpilot forærer dig visse nyttige muligheder for at verificere en stor gruppe nuværende brugeres domme og derfor er det prisværdigt, at du gransker internet selskabets omtaler forinden du handler.

Facebook tilbyder dig tillige nogle nyttige chancer for at få en idé om online webshoppens kundetilfredshed. Derudover ser vi nogle outlets på nettet hvor folk kan meddele en omtale af deres købsoplevelse, som desuden bør drages fordel af til afvejning af kundernes tilfredshed.

Vores side er finansieret af indtægter fra reklamer. Vi har tætte samarbejder med en gruppe internet varehuse og fremviser deres varer, og tager provision såfremt du gennemfører en ordre.