Visse internet virksomheder sikrer portofri levering
Aage Staffe

Visse internet virksomheder sikrer portofri levering

Adskillige netbutikker i Danmark yder nu om dage en række forskellige leveringsmuligheder. Et hit er p.t. at få sendt til en pakkeshop, som giver dig mulighed for at hente de nyindkøbte produkter når det passer dig. Muligheden er jo ret så enkel, samt tit tillige den mest betalelige slags levering.

Du kan derudover prøve at få varerne sendt hjem til din privatadresse eller til når du er på job. Fragtløsningen er typisk lidt mere bekostelig, men til gengæld yderst fremkommelig. Den prisbilligste løsning til levering er unægtelig at du selv henter produkterne, hvilket dog afhænger af at du befinder dig i kort afstand af online shoppens tilholdssted.

Leveringshastigheden kan være ualmindeligt bestemmende når du skal bruge ordren om få sekunder, og derfor er det nemlig klogt at man dobbelttjekker det anslåede leveringstidspunkt ved den aktuelle vare.

Masser af butikker på nettet reklamerer med 1 hverdags levering på mange af butikkens produkter, men vær vagtsom da det er regnet ud fra at du bestiller før et fast tidspunkt, så de med sikkerhed kan nå at få ordren klar forud for at logistikmedarbejderne holder fyraften.

Nogle enkelte online firmaer frembyder gebyrfri levering, men undertiden er det under forudsætning af at du køber for en fastsat sum. Desuden skulle du udse dig den prisbilligste slags levering, som oftest – uafhængig om man er i Viborg, Nørresundby eller Lystrup – vil være at få leveret produkterne til et afhentningssted.

E-handel stormer frem

Det har vist sig at være usædvanlig enkelt for almindelige dødelige at finde frem til de bedste priser på diverse internet webshops og herved har en hel del internet shops været nødt til at reducere salgsværdien på produkterne – til børn og babyer, og yderligere også til damer og herrer – kolossalt, og endda nogle gange yde fragtfri levering.

Trods dette kan det trods alt vise sig gunstigt at efterse enkelte internet butikker efter rabatkoder forinden du køber, så man ikke er i tvivl om at antage den mindst kostelige pris.

Man bør alligevel være så påvagt, at når en online butik forhandler deres varer for en pris der kan virke helt ekstremt favorabel, så burde det mange gange være et tegn på en bedragerisk online butik. Køb med betalingskort er i hvert fald omfavnet af en orden, hvilket redder køber imod uægte webshops.

Vi slår generelt et slag for køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Som alternativ bør du bruge en afbetalingsløsning som eksempelvis ViaBill, såfremt du efterspørger at dække beløbet over flere uger.

Monitoreres af jurister som forstår de gældende regler

Forinden folk køber hos en internet forhandler behøver de på en vis måde få overblik over butikkens betingelser, det er dog almindeligvis et omfattende arbejde.

En nemmere løsning kan derfor være at finde ud af hvorvidt internet webshoppen er godkendt af e-mærket, eftersom det skulle være et signal om at internet forhandleren efterkommer de danske regler, udover at internet forretningen af og til føres tilsyn med af fagfolk som har nøje kendskab til reglerne på området. Dette er en god lejlighed til at blive hjulpet, hvis du får problemstillinger ved dit køb.

Det tilrådes at du undersøger internet forretningens vurderinger

Trustpilot byder på evigt hensigtsmæssige genveje til at tolke ganske mange tidligere forbrugeres observationer og på grund af dette tilråder vi, at du sonderer internet forhandlerens ratings forinden du bestiller.

Facebook giver dig lignende ganske troværdige løsninger til at få indtryk af internet butikkens pålidelighed. Desuden møder vi endda webbutikker hvor du kan levere en kritik af virksomhedens service, som lige så vel må drages fordel af til afvejning af hvor tilfredse kunderne er.

Denne hjemmeside finansieres af annonceindtægter. Vi samarbejder med et hold af webshops i form af at vi publicerer butikkernes tilbud, og høster godtgørelse forudsat en af de besøgende på vores hjemmeside fuldfører et indkøb.