Den mest betalelige leveringsløsning vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter produkterne
Aage Staffe

Den mest betalelige leveringsløsning vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter produkterne

En lang række e-forhandlere tilbyder på nuværende tidspunkt en række forskellige leveringsudgaver. Den mest almindelige er for øjeblikket levering til et afhentningssted, fordi du dermed nemt kan hente ordren når der er tid til det. Leveringsmetoden er altså særdeles enkel, og mange gange tillige den mest betalelige løsning til levering.

Du kan lige så vel forsøge at bestille produkterne til levering til din privatbolig eller til hvor du arbejder. Løsningen bliver til tider en tand dyrere, men ligeledes ekstremt fleksibel. Den mest prisbevidste leveringstype vil dog til enhver tid være at hente pakken selv, som jo er betinget af at du lever i nærheden af online forhandlerens hjemsted.

Temmelig mange e-handler udlover dag-til-dag levering på en række af deres produkter, men vær påpasselig da det er underforstået at handlen gemmenføres forud for et bestemt tidspunkt, således at de har mulighed for at nå at få pakken på posthuset før pakkemedarbejderne har fri.

E-handel vækster voldsomt

Det har vist sig at være yderst nemt for internetbrugere at lave prissammenligning hos forskellige internet forretninger og til gengæld har mange e-handler ikke kunne lade være med at presse udsalgspriserne på mange af deres varer – til piger og drenge, men også til voksne – voldsomt, og endda nogle gange garantere portofri fragt.

Dog kan det ikke desto mindre blive lønsomt at undersøge enkelte firmaer på nettet efter udsalg inden du færdiggør din shopping, så du ikke er i tvivl om at indhente den laveste pris.

Du bør alligevel være omhyggelig med, at når en online webshop frembyder produkter for en salgspris som virker usædvanlig gunstig, så kunne det i nogle tilfælde være en indikator for en snydagtig internet shop. Betalinger med kort er heldigvis indbefattet af en lovbestemmelse, hvilket sikrer køber overfor uægte internet foretagender.

Generelt går vi ind for køb med kort eller betalinger med mobilen. Som alternativ kan du vælge et tilbud som fx ViaBill, hvis du higer efter at honorere prisen i flere bidder.

Før folk bestiller i en shop på nettet burde man altid læse shoppens forretningsaftale, men det er i reglen ikke særlig interessant.

Et andet alternativ er at se nærmere på hvorvidt e-butikken er e-mærket, som ofte er en indikator for at online forhandleren efterfølger de gældende danske regler, tillige med at internet forhandleren en gang i mellem overværes af fagfolk der forstår reglerne på området. Dette er en god lejlighed til opbakning, hvis du møder vanskeligheder ved dit indkøb.

For øvrigt er det klogt at køberen er klar over de mest betydningsfulde vilkår der gælder for købet, f.eks. den bytteret forretningen benytter. I den sammenhæng er det i øvrigt relevant, at man altid bevarer ens kvitteringsmail, så man i fremtiden vil kunne bekræfte købet, hvad end du er på gaveindkøb til en dame eller herre.

Kigges til af specialister der har nøje kendskab til de gældende vilkår

Trustpilot præsterer absolut ønskværdige løsninger til at kigge på ganske mange nuværende konsumenters erfaringer og derved foreslåes det, at du iagttager internet firmaets omtaler inden du handler.

Facebook medfører på samme måde ret ønskværdige muligheder for at få indtryk af e-handlens kundetilfredshed. Foruden det ses mange internet foretagender som giver kunderne mulighed for at formulere en vurdering af virksomhedens service, som lige så vel burde udnyttes til at vurdere kundetilfredsheden.

Vores website er finansieret af reklamer. Vi arbejder sammen med forskellige internet foretagender da vi introducerer butikkernes varer, og indtjener betaling forudsat vores brugere foretager et indkøb.