Den mindst kostelige mulighed for fragt vil dog i de fleste tilfælde være at hente produkterne selv
Aage Staffe

Den mindst kostelige mulighed for fragt vil dog i de fleste tilfælde være at hente produkterne selv

Flere firmaer på nettet giver i dag en lang række forskellige metoder til levering. En af favoritterne er lige nu at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente bestillingen når det passer dig. Denne er nemlig temmelig enkel, og i mange tilfælde ligeledes den mest prisbevidste leveringstype.

Du bør lige så vel udse dig at bestille ordren til levering til din adresse eller ud til din arbejdsplads. Leveringsmetoden er som regel et hak mere pebret, men derudover ret ukompliceret. Den billigste fragtløsning kan ikke benægtes at være at hente produkterne selv, som dog stiller krav om at du er i nærheden af online butikkens lager.

Leveringshastigheden er selvfølgelig vældig afgørende i tilfælde af at man skal bruge dine nye varer fluks, og herved er det øjensynligt klogt at man besigtiger den anslåede leveringstid for det pågældende produkt.

Størstedelen af online virksomheder tilbyder 1 dags levering på en række af deres produkter, men som trods alt forudsætter at bestillingen laves før et fastsat klokkeslæt, så de sandsynligvis kan nå at få produkterne klargjort forinden logistikpersonalet får fri.

Flere e-forretninger i Danmark garanterer fri fragt, men oftest påkræves det at man indkøber for en fastsat sum. Derudover skal man beslutte sig for den prisbilligste leveringsform, hvilket ofte – uanset om man opholder sig i Silkeborg, Hobro eller Tønder – vil blive at få dem til at levere dine varer til en pakkeshop.

Trustpilot forærer dig ret så fordelagtige muligheder

Det har vist sig at være rigtig bekvemt for almindelige dødelige at vurdere prisniveauet fra flere internet firmaer i Danmark hos Bycori og altså har adskillige shops på nettet set sig nødsaget til at sænke priserne på mange af deres varer – til drenge og piger, og samtidig også til mænd og kvinder – betydeligt, og endda nogle gange byde på portofri levering.

Trods dette kan det til hver en tid være rentabelt at besigtige nogle forskellige internet outlets efter tilbud inden du shopper, så man er usvigeligt sikker på at modtage den bedste pris.

Du må trods alt være opmærksom på, at i tilfælde af at en online webshop udbyder et produkt til salg for en pris der kan virke utopisk overkommelig, så er det for det meste være en indikator for en fup e-forretning. Kortbetalinger er ikke desto mindre dækket ind under et regelsæt, der bistår køberen overfor svindlende butikker på nettet.

Generelt anbefaler vi shopping med kort eller mobilbetaling. Som alternativ burde du drage nytte af et afdragstilbud fra eksempelvis ViaBill, ifald du har i sinde at afbetale betalingen over en periode.

Undersøges af eksperter som har megen viden om bestemmelserne på området

Forud for at nogen shopper hos en e-forretning kunne man i og for sig gennemløbe deres handelsaftale, dog er det oftest ikke videre interessant.

En anden løsning kunne derfor være at efterse hvorvidt internet firmaet er godkendt af e-mærket, fordi det almindeligvis er en påvisning af at webbutikken respekterer de gældende danske regler, foruden at butikken nu og da besigtiges af fagmænd som har ekspertise inden for lovene på området. Derudover tilbydes du lejlighed til support, såfremt du skulle få dilemmaer i processen med dit køb.

Kig om online forretningen er godkendt af e-mærket

Trustpilot leverer aldeles fordelagtige chancer for at gennemgå en lang række tidligere forbrugeres erfaringer og herved er det anbefalelsesværdigt, at du tjekker internet forhandlerens anmeldelser forud for at du shopper.

Facebook giver dig endvidere sådan set hensigtsmæssige chancer for at få et kig ind i webshoppens kundefokus. Her ses en del internet outlets som giver kunderne mulighed for at nedfælde en vurdering af virksomhedens service, hvilket ligeledes kan tages i brug til at bedømme hvor tilfredse kunderne er.

Denne side er finansieret af annonceindtægter. Vi har faste samarbejder med massevis af e-firmaer eftersom vi promoverer virksomhedernes tilbud, og får godtgørelse ifald den person vi sender videre udfører en ordre.

Orientering vedrørende produkter og internet selskaber vedligeholdes ofte, men der tages forbehold for reguleringer der muligvis er lavet siden nyligste opdatering af hjemmesidens data.