Hvad skal der ske med internet shopping?
Aage Staffe

Hvad skal der ske med internet shopping?

Flere webshops i Danmark tilbyder nu til dags et bredt udvalg af leveringsløsninger. En der er meget almindelig er lige nu at få sendt til en pakkeshop, hvor du så selv henter dine nye varer når du har tid. Fragtløsningen er jo rigtig ligetil, og oftest derudover den mest betalelige form for levering.

Du kunne også afveje for og imod at bestille levering hjem til din privatadresse eller ud til din arbejdsplads. Fragtmetoden viser sig tit en lille smule mere omkostningsfuld, men lige så vel rigtig ligetil. Den mest letkøbte fragtløsning vil dog altid være at du selv henter pakken, som desværre kræver at du fysisk befinder dig med kort afstand til netshoppens bopæl.

Leveringstiden er ekstremt relevant såfremt du har behov for din ordre lige om lidt, så i det øjemed er det forholdsvis passende at vi studerer den anslåede leveringstid på den aktuelle vare.

Flere butikker på nettet byder på 1 dags levering på en masse produkter, men som trods alt betinges af at der bestilles tidligere end et besluttet tidspunkt, sådan at de sandsynligvis kan nå at få produktet ordnet inden lagerpersonalet har fri.

Visse outlets på nettet sikrer levering uden betaling, men oftest gælder det kun hvis der handles for et fastslået beløb. Alternativt kunne du beslutte sig for den prisbilligste fragtform, som oftest – uanset om man er i Odense, Lillerød eller Fredensborg – vil være at få dem til at køre bestillingen til en pakkeshop.

Vi tilråder at du tager et kig på online webshoppens bedømmelser

Det er jo virkelig let gængeligt for os alle at sammenligne priser (via fx PriceRunner) hos forskellige internet virksomheder og af den grund har flere netshops fundet det nødvendigt at presse salgspriserne på varerne – til piger og drenge, og ligeså til kvinder og mænd – betragteligt, og endda nogle gange yde levering uden beregning.

Det kan ikke desto mindre vise sig nyttigt at kigge forbi nogle online selskaber efter udsalg forud for at du shopper, sådan at man er på den sikre side med at indhente den bedste pris.

Du må imidlertid være så påvagt, at når en e-butik reklamerer produkter til en salgspris der er grænseløst god, burde det i nogle tilfælde være et signal om en uoprigtig internet shop. Bestillinger med kort er heldigvis omfavnet af et lovbud, hvilket assisterer kunden imod uærlige butikker på nettet.

Generelt slår vi et slag for køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Alternativt bør du bruge en løsning fra fx ViaBill, i tilfælde af at du foretrækker at afdrage regningen i flere bidder.

Det er smart at du beser internet forhandlerens omtaler

Forud for at nogen bestiller hos en shop burde de til hver en tid have øje for webbutikkens handelsbetingelser, det er dog tit en tidskrævende opgave.

Et nemt alternativ kunne måske være at granske om online butikken er verificeret af e-mærket, eftersom det burde være en forsikring om at webshoppen anerkender de danske love, tillige med at online virksomheden løbende besigtiges af sagkyndige som behersker reglerne på området. Desuden får du chance for assistance, hvis du udsættes for udfordringer som følge af din ordre.

Leveringsdygtigheden er jo rigtig betydningsfuld

Trustpilot giver dig tilpas ærlige løsninger til at se nærmere på en lang række andre kunders tanker og på grund af dette er det smart, at du kigger på internet firmaets omtaler forinden du placerer din ordre.

Facebook forærer dig lige så vel en lang række troværdige chancer for at få indsigt i online virksomhedens popularitet. Desuden er der nogle e-forhandlere hvor det er muligt at tilkendegive en evaluering af købsoplevelsen, som desuden må drages fordel af til at danne dig et indtryk af tilfredsheden hos kunderne.

Denne side er finansieret af reklameindtægter. Vi arbejder sammen med en masse online webshops hvor vi præsenterer butikkernes produkter, og høster honorar når vores brugere foretager en handel.

Vejledning vedrørende tilbud og forhandlere på nettet opretholdes løbende, men vi ønsker ikke at påtage os ansvaret for forandringer der eventuelt er lavet siden sidste opdatering af hjemmesidens oplysninger.