Indkøb via nettet vokser og vokser
Aage Staffe

Indkøb via nettet vokser og vokser

Størstedelen af e-forhandlere frembyder nu om dage flere fragtformer. Den mest anvendte er nu om stunder at få sendt til en pakkeshop, som gør at du kan hente de nyindkøbte produkter lige præcis når det passer ind i din kalender. Den er jo meget nem, og i mange tilfælde desuden den mest prisbevidste leveringsmulighed.

Fragttiden kan vise sig at være ualmindeligt afgørende ifald man står og skal bruge pakken inden for få dage, og derfor er det relativt essentielt at du gransker den estimerede leveringsdato ved det relevante produkt.

Temmelig mange internet forretninger annoncerer muligheden for dag-til-dag levering på en række varenumre, men det nødvendiggør at bestillingen placeres inden et bestemt klokkeslæt, så de sandsynligvis kan nå at få produktet på posthuset forinden pakkepersonalet tager hjem.

Flere online forhandlere garanterer gratis levering, men typisk er det forudsat at der handles for et bestemt beløb. Derudover skal du tage den mest letkøbte mulighed for fragt, der i de fleste tilfælde – om du er i Holstebro, Varde eller Sæby – er at få fragtmanden til at køre din bestilling til en pakkeshop.

Den mest betalelige fragtform

Det er yderst let gængeligt for alle at sammenholde priser hos diverse webbutikker og derved har langt de fleste online butikker ikke kunne slippe for at mindske priserne på deres varer – til babyer og børn, og ligeledes til herrer og damer – enormt, og endda nogle gange love levering uden omkostninger.

Det kan ikke desto mindre vise sig lønnende at studere flere online butikker efter udsalg forud for at du placerer ordren, sådan at man er sikret at modtage den mest attraktive pris.

Man skal dog ikke glemme, at i tilfælde af at en netbutik udlover varer til en salgspris der er kolossalt letkøbt, så kan det i nogle tilfælde være en indikation på en snydagtig butik. Bestillinger med betalingskort er på den anden side omsluttet af en orden, der sikrer køber overfor falske forhandlere på nettet.

Vi anbefaler kortbestillinger eller MobilePay. Som et alternativ bør du vælge en løsning på afbetaling som f.eks. ViaBill, når du foretrækker at klare prisen over en periode.

Før folk bestiller hos en forhandler på nettet bør man utvivlsomt overveje forhandlerens vilkår, det er dog for det meste ikke super interessant.

En anden løsning er at se nærmere på hvorvidt e-shoppen er medlem af e-mærke ordningen, hvilket er en indikator for at online forretningen efterkommer de officielle regler, tillige med at internet forretningen lejlighedsvis tilses af eksperter der har den nødvendige knowhow om de gældende regulativer. Derudover tilbydes du mulighed for at blive hjulpet, når du møder udfordringer ved din handel. Du kan finde mere information via det her link.

En masse internet handler giver 1 dags fragt

Trustpilot tilbyder adskillige gode muligheder for at undersøge forskellige tidligere køberes observationer og på grund af dette er det klogt, at du tager et kig på online firmaets kritik forinden du køber.

Facebook tilbyder endvidere ganske gode muligheder for at få indsigt i netshoppens kundetilfredshed. Herinde ses en række online firmaer hvor man kan nedfælde en vurdering af ordreforløbet, som lige så vel kan udnyttes til vurdering af tilfredsheden hos kunderne.

Websitet finansieres af annonceindtægter. Vi har aftaler med adskillige online firmaer derved at vi præsenterer deres produkter, og tjener betaling i tilfælde af at en bruger fra vores website laver en transaktion.

Vejledning omkring produkter og firmaer på nettet ajourføres løbende, men det er umuligt for os at give garantier imod korrektioner der eventuelt er foretaget efter seneste opdatering af websitets informationer.