Eksport i fremtiden bør ske via online salg
Aage Staffe

Eksport i fremtiden bør ske via online salg

De fleste internet outlets tilbyder i øjeblikket mange forskellige former for levering. En af dem der er mest anvendt er i dag udleveringssteder, hvor det er muligt at hente dine nye produkter når du har tid. Fragtmuligheden er jo særdeles let gængelig, samt i mange tilfælde tillige den mindst kostelige fragtløsning.

Du burde derudover prøve at vælge at få udbragt til din lejlighed eller hus eller ud til din arbejdsplads. Fragtformen viser sig for det meste en anelse mere omkostningsfuld, men endda meget bekvem. Den mest prisbevidste type af levering vil dog i de fleste tilfælde være at hente pakken selv, men dette kræver at du opholder dig lige ved webshoppens bopæl.

Leveringshastigheden er naturligvis rigtig betydningsfuld hvis man har behov for varerne om et øjeblik, og med det formål er det naturligvis passende at man besigtiger leveringstidspunktet for det pågældende produkt.

En række online outlets annoncerer levering på næste hverdag på mange varenumre, hvilket dog antager at du når at bestille tidligere end et angivent klokkeslæt, så de har en chance for at nå at få varen fikset inden medarbejderne har fri.

Nogle få internet firmaer yder gebyrfri levering, men ofte kræves det at der handles for et fastslået beløb. Ellers burde du udvælge den mindst kostelige leveringsmulighed, der oftest – ligegyldigt om du er nær Herning, Birkerød eller Ribe – vil blive at få dem til at levere dine varer til en pakkeshop.

Et bredt udvalg af fragtformer

Det har vist sig at være ekstremt gnidningsløst for enhver at sammenholde priser hos flere online selskaber og ergo har mange online butikker fundet det uundgåeligt at sænke prisniveauet på deres varer – til babyer og børn, og endvidere også til damer og herrer – eftertrykkeligt, og endda nogle gange præstere levering uden omkostninger.

Trods dette kan det ikke desto mindre blive smart at se nærmere på nogle få e-firmaer efter tilbud forinden du køber, så du er garanteret at indhente den prisbilligste pris.

Du må blot ikke glemme, at såfremt en shop sælger bedst i test varer til salg for en salgspris der anses for besynderligt overkommelig, kunne det mange gange være et symbol på en falsk online butik. Køb med betalingskort er på den anden side omfattet af en lovbestemmelse, hvilket støtter dig som kunde overfor snydagtige webshops.

Forud for at folk handler i en forretning på nettet kunne man i reglen granske e-butikkens handelsbetingelser, men det er undertiden ikke super spændende.

En nemmere løsning kunne måske være at se hvorvidt e-butikken er tilsluttet e-mærket, fordi det ofte er en tryghed om at e-handlen adlyder de danske retningslinjer, samt at e-shoppen regelmæssigt besigtiges af fagmænd der har nøje kendskab til bestemmelserne på området. Desuden får du genvej til hjælpende service, når du udsættes for problemstillinger med dit indkøb.

Foruden dette slår vi et slag for at køber er omhyggelig omkring de mest aktuelle regler der er gældende for transaktionen, eksempelvis hvilken byttepolitik netshoppen benytter. I relation til det er det ydermere afgørende, at man altid bibeholder ens kvittering på e-mail, så man når som helst kan påvise handlen, uanset om man søger et produkt til en pige eller dreng.

Revurderes af specialister som kender vilkårene på området

Trustpilot fremskaffer egentlig nyttige muligheder for at udforske diverse eksisterende brugeres synspunkter og af den grund anbefales det, at du kigger nærmere på netbutikkens vurderinger forinden du lægger din bestilling.

Facebook genererer derudover en del gunstige muligheder for at få kendskab til internet selskabets kundefokus. I øvrigt ser vi nogle internet webshops som giver folk mulighed for at levere en bedømmelse af købsoplevelsen, som lige så vel bør tages i brug til at tage stilling til kundernes tilfredshed.

Hjemmesiden finansieres af reklamer. Vi samarbejder med en gruppe af e-handler hvori vi markedsfører firmaernes varer, og indkasserer provision om en af vores brugere fuldfører en bestilling.

Viden angående varer og outlets på nettet understøttes løbende, men vi ønsker ikke at tage ansvar for korrektioner der er udarbejdet efter sidste opdatering af de viste oplysninger.