Ofte den mindst kostelige slags levering
Aage Staffe

Ofte den mindst kostelige slags levering

En hel del firmaer på nettet yder nu en lang række forskellige fragtformer. En favorit iblandt mange er nu til dags at få bragt ordren til en pakkeshop, så du selv har mulighed for at hente varerne når der er tid til det. Metoden er altså meget let gængelig, og oftest derudover den prisbilligste leveringsudgave.

Leveringstiden kan i nogle tilfælde være ultra betydningsfuld ifald vi mangler produktet lige om lidt, så derfor er det selvsagt fornuftigt at man ser nærmere på det estimerede leveringstidspunkt på den aktuelle vare.

Temmelig mange webbutikker stiller garanti om levering på næste hverdag på deres primære varenumre, men vær på vagt da det tager udgangspunkt i at bestillingen realiseres før et fast tidspunkt, så at de kan nå at få pakken pakket forud for at pakkemedarbejderne har fri.

Visse online webshops frembyder gebyrfri levering, men oftest forudsætter det at man handler for et fastslået beløb. Som alternativ må man beslutte sig for den billigste metode til levering, der tit – uden hensyn til om man er i Hørsholm, Middelfart eller Støvring – vil blive at få fragtfirmaet til at køre dine varer til et udleveringssted.

Adskillige netbutikker giver 1 dags levering

Det er efterhånden ret så overkommeligt for almindelige dødelige at finde de bedste priser hos forskellige webshops og på grund af dette har adskillige internet firmaer fundet det nødvendigt at trykke priserne på varerne – til drenge og piger, og yderligere også til damer og herrer – helt i bund, og endda nogle gange yde levering uden gebyr.

Trods dette kan det alligevel vise sig lønsomt at tjekke et par online firmaer efter udsalg forinden du gennemfører din handel, så man er tryg ved at skaffe sig den mest betalelige pris.

Generelt tilråder vi køb med betalingskort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed burde du udnytte en afbetalingsløsning som for eksempel ViaBill, forudsat du hellere vil finansiere regningen over et længere tidsrum.

Forinden folk shopper på en e-shop kan man de facto have øje for shoppens regler, det er dog i mange tilfælde ikke videre interessant.

Et alternativt forslag kunne måske være at finde ud af hvorvidt online firmaet er e-mærket medlem, som typisk er et bevis på at internet webshoppen anerkender de gældende danske regler, og at internet forhandleren undertiden overvåges af eksperter der har nøje kendskab til lovgivningen. Desuden får du chance for bistand, såfremt du udsættes for vanskeligheder som følge af din bestilling.

Dertil er det godt at du er oppe på mærkerne omkring de vigtigste regler der er gældende for købet, for eksempel den ombytningsret hjemmesiden lover. På grund af dette er det ydermere relevant, at man altid opbevarer ens kvitteringsmail, så man senere vil kunne bekræfte sin ordre, uden hensyn til om man er på shopping til en dreng eller pige.

Et sympol på at online forhandleren efterfølger gældende dansk lovgivning

Trustpilot leverer ret ærlige løsninger til at besigtige en stor gruppe tidligere køberes bedømmelser og på grund af dette foreslår vi, at du sonderer webshoppens omtaler før du bestiller.

Facebook frembyder ligeledes absolut pæne løsninger til at få indsigt i e-forhandlerens kundefokus. Tilmed er der en del internet forhandlere hvor du kan nedfælde en kritik af deres køb, som tillige kan tages i brug til at få et indblik i tilfredsheden hos kunderne.

Hjemmesiden er reklamefinansieret. Vi samarbejder med massevis af online forhandlere hvor vi markedsfører firmaernes varer, og modtager honorar forudsat vores besøgende realiserer en transaktion.