Væksten vil ske gennem online salg
Aage Staffe

Væksten vil ske gennem online salg

Adskillige internet webshops tildeler i øjeblikket et bredt udvalg af leveringsløsninger. En der er meget almindelig er i vore dage at få leveret til en pakkeshop, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente dine nye produkter når det passer ind i din hverdag. Den er jo i høj grad let, og typisk desuden den mest letkøbte fragttype.

Du kan tillige beslutte dig for at få pakken sendt til din lejlighed eller til dit arbejdes adresse. Muligheden er almindeligvis en lille smule mere omkostningsfuld, men endda temmelig ukompliceret. Den mest letkøbte leveringsform vil dog altid vise sig at være at hente pakken selv, hvilket dog står og falder med at du har bopæl i kort afstand af webshoppens bopæl.

Masser af webbutikker giver 1 dags fragt på deres primære varer, men det betinges af at bestillingen fuldbyrdes tidligere end et aftalt klokkeslæt, med det formål at de har mulighed for at nå at få ordren distribueret forud for at lagerpersonalet holder fyraften.

Enkelte firmaer på nettet byder på gratis levering, men undertiden er det kun gældende hvis du bestiller for en præcis sum. Som alternativ skulle du tage den mest prisbevidste fragttype, der mange gange – uafhængig om man er tæt på Aarhus, Kalundborg eller Skjern – vil være at få fragtmanden til at bringe bestillingen til et afhentningssted.

Ekstremt let for os alle at sammenholde priser

Det er jo efterhånden temmelig ukompliceret for købere at sammenholde priser på tværs af internet foretagender og derfor har flertallet af internet foretagender været tvunget til at nedskære priserne på varerne – til babyer og børn, men også til damer og herrer – en hel del, og endda nogle gange yde gratis fragt.

Det kan trods alt være lønnende at sammenligne visse online forhandlere efter tilbud før du færdiggør din shopping, så man er usvigeligt sikker på at få fat i den mindst kostelige pris.

Vi tilråder bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Som en anden løsning kan du vælge et tilbud fra for eksempel ViaBill, ifald du tilstræber at afbetale omkostningerne over en periode.

Inden folk bestiller hos en internet webshop bør man ideelt set tage stilling til e-butikkens handelsbetingelser, men det er i reglen ikke særlig morsomt.

En anden mulighed er at efterse hvorvidt internet butikken er e-mærke godkendt, siden det skulle være en sikring om at internet selskabet opfylder de officielle danske regler, og at forretningen regelmæssigt vurderes af eksperter der har den nødvendige knowhow om vedtægterne på området. Desuden får du genvej til assistance, for så vidt du skulle få problemer ved din ordre.

Ligeså er det fornuftigt at kunden er oppe på mærkerne omkring de vigtigste retningslinjer i forbindelse med bestillingen, for eksempel den returrettighed internet butikken har. Her er det desuden essesentielt, at man stadigvæk bibeholder ens faktura, således man en anden gang vil kunne vidne om købet, uafhængig om man skal købe gave til en herre eller dame.

Gennemses af eksperter der har den nødvendige knowhow om de gældende bestemmelser

Trustpilot giver dig stort set gode chancer for at gennemgå en stor portion eksisterende brugeres vurderinger og derfor foreslår vi, at du efterforsker e-butikkens ratings forud for at du lægger din bestilling.

Facebook byder på også faktisk relevante chancer for at få en idé om online shoppens pålidelighed. Her ses mange internet forretninger hvor man kan udfærdige en kritik af deres køb, hvilket også kan udnyttes til at tage stilling til hvor tilfredse kunderne er.

Vores website er reklamefinansieret. Vi har samarbejdsaftaler med et hav af forhandlere på nettet derved at vi annoncerer virksomhedernes produkter, og opnår godtgørelse når en af de besøgende på vores website udfører en transaktion.

Oplysninger omkring tilbud og forretninger på nettet opretholdes rutinemæssigt, men vi tager ikke ansvar for modifikationer der muligvis er realiseret siden vi sidste gang opdaterede de viste oplysninger.