Online virksomheder yder et hav af forskellige fragtformer
Aage Staffe

Online virksomheder yder et hav af forskellige fragtformer

En lang række e-forhandlere udlover nu om stunder flere leveringsudgaver. Den mest populære er p.t. at få afleveret pakken hos en pakkeshop, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente de bestilte produkter når du har tid. Fragtmuligheden er jo temmelig simpel, og oftest tillige den prisbilligste leveringsmåde.

Du burde ligeledes prøve at vælge levering til din bolig eller ud på dit arbejde. Fragtmetoden bliver i regelen et hak mere omkostningsfuld, men lige så vel meget ligetil. Den mindst kostelige fragtmulighed vil dog altid vise sig at være at hente ordren selv, hvilket kræver at du lever i nærheden af e-forretningens bopæl.

Antal dages levering er ekstremt afgørende ifald du behøver produktet nu og her, så herved er det fuldt ud meningsfuldt at du besigtiger det forventede leveringstidspunkt for den pågældende vare.

En del outlets på nettet annoncerer levering på næstkommende hverdag på en lang række af deres varer, men husk at det står og falder med at orden realiseres forinden et aftalt tidspunkt, så at de med sikkerhed kan nå at få de nye varer skippet afsted før pakkemedarbejderne drager hjemad.

Indtil flere butikker på nettet garanterer fragt uden omkostninger, men i reglen stiller det krav om at man shopper for et fastsat beløb. Derudover må du overveje den billigste fragtform, som typisk – uden hensyn til om man bor ved Horsens, Odder eller Skjern – er at få fragtfirmaet til at levere din bestilling til et udleveringssted.

Diverse leveringstyper

Det er ekstremt smertefrit for købere at prissammenligne fra forskellige e-forretninger og af den grund har mange internet outlets set sig nødsaget til at presse salgsværdien på en række af deres varer – til juniorer, og ligeledes til damer og herrer – drastisk, og endda nogle gange tilbyde levering uden gebyr.

Trods dette kan det alligevel blive lønsomt at kontrollere nogle forskellige online varehuse efter tilbud inden du gennemfører dit køb, sådan at man er usvigeligt sikker på at skaffe sig den laveste pris.

Man bør dog ikke overse, at ifald en forretning på nettet udlover et produkt for en udsalgspris som anses for uhørt letkøbt, kunne det tit være en varsel om en fup internet virksomhed. Shopping med kort er dog omfattet af en vedtægt, der redder dig overfor falske internet handler.

Vi tilråder køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning kan du anvende en afdragsordning fra eksempelvis ViaBill, ifald du higer efter at finansiere pengene senere.

Trustpilot byder på evigt strålende muligheder

Forud for at nogen bestiller på en e-shop burde man for at være på den sikre side læse shoppens handelsaftale, dog er det uden tvivl ikke særlig morsomt.

Et andet alternativ kunne derfor være at se hvorvidt internet selskabet er medlem af e-mærke ordningen, siden det burde være en sikkerhed for at netshoppen efterkommer den officielle danske lovgivning, og at netbutikken regelmæssigt besigtiges af sagkyndige som forstår de gældende love. Derudover tilbydes du lejlighed til opbakning, hvis du forvoldes udfordringer ved din handel.

Dertil anbefales det at man er sat ind i de mest centrale reglementer der indvirker på handlen, eksempelvis hvilken byttepolitik e-handlen anvender. På grund af dette er det virkelig relevant, at man permanent bibeholder sin kvittering på e-mail, således man til enhver tid kan bekræfte bestillingen, uanset om man søger efter varer til en mand eller kvinde.

Levering til din bopæl eller til din arbejdsplads

Trustpilot giver dig absolut anstændige løsninger til at undersøge en stor portion nuværende brugeres opfattelser og på grund af dette er det prisværdigt, at du eksaminerer e-shoppens kritik forinden du lægger din bestilling.

Facebook frembyder lige så vel de facto gode metoder til at få kendskab til e-handlens popularitet. Herinde ser vi en del internet butikker som giver folk mulighed for at publicere en kritik af købsoplevelsen, hvilket på samme måde bør bruges til at få et indtryk af tidligere kunders oplevelser.