Hvad skal der ske med online shopping?
Aage Staffe

Hvad skal der ske med online shopping?

En stor portion forhandlere på nettet frembyder i vore dage et bredt udvalg af leveringsformer. Det mest populære er lige nu pakkeshoppen, fordi du på den måde nemt kan hente de nyindkøbte varer lige når det passer dig. Fragtløsningen er nemlig særligt uproblematisk, samt oftest endvidere den prisbilligste mulighed for fragt.

Du kunne omvendt forsøge at bestille varerne til levering til din bolig eller ud på dit arbejde. Fragtformen viser sig som regel en tak dyrere, men til gengæld ultra let. Den mindst kostelige slags levering vil dog altid være selv at hente pakken, men dette forudsætter at du har bopæl i kort afstand af webshoppens hjemsted.

Antal dages levering kan i nogle tilfælde være ualmindeligt væsentlig ifald du behøver dine nye produkter om kort tid, og derfor er det øjensynligt vigtigt at vi checker det forventede leveringstidspunkt på det respektive produkt.

En del online firmaer lover 1 dags fragt på en masse varenumre, som dog nødvendiggør at bestillingen indsendes forud for et besluttet klokkeslæt, sådan at de sandsynligvis kan nå at få ordren skippet afsted før de pakkeansatte får fri.

Fragtperioden kan være virkelig bestemmende

Det er jo efterhånden usædvanlig nemt for folk at finde de bedste priser hos forskellige online webshops og på grund af dette har flere internet virksomheder været presset til at at formindske salgsværdien på en række af deres varer – til drenge og piger, og ligeledes til voksne – betragteligt, og endda nogle gange byde på fragt uden beregning.

Det kan dog ikke desto mindre blive fordelagtigt at granske et par forskellige forhandlere på nettet efter rabat før du færdiggør din shopping, således at du er skråsikker på at få den skarpeste pris.

Man skal bare være obs på, at i tilfælde af at en butik på nettet afhænder deres produkter for en udsalgspris som kan ses som grænseløst tiltalende, kunne det ofte være en indikation på en fup e-handler. Bestillinger med kort er på den anden side en del af en bestemmelse, som beskytter køber overfor uægte firmaer på nettet.

Generelt tilråder vi shopping med kort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed kunne du drage nytte af en løsning på afbetaling som fx ViaBill, i tilfælde af at du foretrækker at godtgøre omkostningerne over flere uger.

Forinden nogen køber på en forhandler på nettet behøver man altid se på e-butikkens handelsbetingelser, det er dog ofte et tidskrævende arbejde.

En nemmere løsning er at se nærmere på om webshoppen er e-mærke godkendt, hvilket almindeligvis er et signal om at internet forhandleren opfylder de danske regler, tillige med at online firmaet regelmæssigt føres tilsyn med af fagmænd som har ekspertise inden for de gældende regulativer. Desuden giver det dig genvej til en hjælpende hånd, for så vidt du skulle få udfordringer ved din bestilling.

Ligeså kan det være til hjælp at køberen er hensynstagende til de vigtigste regler der kan have indflydelse på handlen, f.eks. den returret netshoppen tilsikrer. I den relation er det ydermere relevant, at man permanent sikrer ens e-mail kvittering, så man i fremtiden vil kunne bevidne sin shopping, uden hensyn til om man leder efter et produkt til en pige eller dreng.

Nethandel vokser kraftigt

Trustpilot indebærer faktisk passende chancer for at tolke forskellige andre konsumenters ratings og herved slår vi et slag for, at du tager et kig på netshoppens vurderinger forud for at du shopper.

Facebook leverer tillige fuldt ud fordelagtige chancer for at få indsigt i online webshoppens kundetilfredshed. Derudover ses en række e-firmaer som tilbyder kunderne at offentliggøre en anmeldelse af ordreforløbet, som tilmed burde bruges til at vurdere kundetilfredsheden.

Vores side er finansieret af indtægter fra annoncer. Vi arbejder sammen med en række internet foretagender derved at vi promoverer deres tilbud, og indkasserer provision ifald du foretager en ordre.

Fakta omkring tilbud og online shops understøttes jævnligt, men vi tager forbehold for reguleringer der eventuelt er realiseret efter sidste opdatering af hjemmesidens data.