En del internet outlets stiller udsigt til 1 dags levering
Aage Staffe

En del internet outlets stiller udsigt til 1 dags levering

En stor portion online shops frembyder i dag en række forskellige muligheder for fragt. En der er meget anvendt er p.t. levering til en pakkeshop, som giver dig mulighed for at hente bestillingen når du har tid. Løsningen er altså super fremkommelig, samt i mange tilfælde også den mest betalelige slags levering.

Du kunne alternativt tænke over at bestille produkterne til levering til din lejlighed eller ud til dit arbejde. Muligheden er ofte en lille smule mere omkostningsfuld, men endvidere særligt simpel. Den mest betalelige løsning er utvivlsomt selv at hente produkterne, som jo betinges af at du har bopæl i kort afstand af e-handlens hjemsted.

Størstedelen af butikker på nettet annoncerer levering på blot en enkelt hverdag på en lang række produkter, men som ikke desto mindre betinges af at bestillingen laves tidligere end et angivent klokkeslæt, med det formål at de højst sandsynligt kan nå at få ordren fikset forinden lagermedarbejderne får fri.

Visse webshops byder på fragt uden beregning, men oftest påkræves det at du aftager for et fastslået beløb. Ellers bør man udvælge den billigste type af levering, der gerne – uafhængig om du befinder sig tæt på Helsingør, Hillerød eller Faaborg – vil blive at få dem til at bringe din ordre til et afhentningssted.

Bestil til din lejlighed eller til adressen hvor du arbejder

Det er jo efterhånden ret gnidningsløst for enhver at søge sig frem til priser i blandt diverse e-forretninger og for det har langt de fleste e-forretninger ikke kunne lade være med at nedbringe salgspriserne på mange af deres varer – til børn og babyer, og samtidig til damer og herrer – voldsomt, og endda nogle gange præstere levering uden omkostninger.

Dog kan det ikke desto mindre blive rentabelt at kigge forbi nogle forskellige e-butikker efter tilbud inden du bestiller, sådan at du er garanteret at få fat i den mest attraktive pris.

Du bør trods alt huske på, at når en shop på nettet udlover bedst i test varer til en salgspris som kan ses som ekstraordinært lav, burde det mange gange være et tegn på en snydagtig netshop. Shopping med kort er på den anden side indbefattet af Indsigelsesordningen, der garanterer folk imod svindlende internet varehuse.

Vi tilråder generelt køb med betalingskort eller mobilbetaling. Som et alternativ kan du drage fordel af en afdragsløsning fra for eksempel ViaBill, når du foretrækker at betale pengene ude i fremtiden.

Før folk handler på en internet handler behøver man sådan set sætte sig ind i netbutikkens forretningsaftale, men det er undertiden ikke super interessant.

Et andet forslag kunne derfor være at undersøge hvorvidt e-shoppen er støttet af e-mærket, grundet at det er en forsikring om at e-firmaet respekterer den officielle danske lovgivning, og at online virksomheden løbende undersøges af jurister der er meget fortrolige reglerne på området. Dette er en god lejlighed til hjælpende service, når du møder dilemmaer med din handel.

Ligeledes støtter vi at kunden er vaks omkring de mest vedkommende reglementer der er gældende for handlen, som eksempelvis den ombytningsret e-forretningen kører med. I den forbindelse er det i øvrigt vigtigt, at man når som helst beholder sin kvittering på e-mail, så man fremadrettet kan bekræfte ordren, uden hensyn til om du leder efter et produkt til en mand eller kvinde.

Folk shopper på internet forretninger

Trustpilot frembringer en del anstændige chancer for at verificere ret mange eksisterende brugeres synspunkter og derfor anbefaler vi, at du analyserer online butikkens anmeldelser inden du handler.

Facebook bringer dig tillige ganske pålidelige muligheder for at få indblik i internet webshoppens troværdighed. Herinde ser vi endda online shops i Danmark som giver folk mulighed for at forfatte en bedømmelse af ordreforløbet, hvilket lige så vel må drages fordel af til at danne dig et indtryk af tidligere kunders oplevelser.

Websitet er finansieret af reklameindtægter. Vi har aftaler med nogle forskellige online varehuse når vi annoncerer virksomhedernes produkter, og modtager godtgørelse under forudsætning af at vores brugere foretager et køb.