Eksport i fremtiden skal ske gennem internettet
Aage Staffe

Eksport i fremtiden skal ske gennem internettet

En del internet webshops giver i øjeblikket alverdens fragtformer. Det mest almindelige er lige nu at få sendt til en pakkeshop, fordi du dermed nemt kan hente de nyindkøbte varer lige når det passer dig. Leveringstypen er altså særdeles uproblematisk, og endda ydermere den billigste leveringsmanér.

Du kunne derudover vælge at få pakken leveret til din bolig eller ud til dit arbejde. Metoden bliver almindeligvis en tand mere omkostningsfuld, men ydermere super let gængelig. Den billigste leveringsmetode er uden tvivl at du selv henter pakken, som jo afhænger af at du befinder dig i nærheden af e-firmaets arbejdslager.

Fragtperioden kan være meget essentiel hvis vi behøver produktet nu og her, og af den grund er det fuldkommen aktuelt at du kigger nærmere på den anslåede leveringstid på det aktuelle produkt.

Størstedelen af webbutikker byder på 1 dags levering på en række varenumre, der dog nødvendiggør at ordren gennemføres inden et nøjagtigt klokkeslæt, sådan at de har en chance for at nå at få de nye varer klar forud for at medarbejderne har fyraften.

Nogle enkelte shops på nettet frembyder levering uden gebyr, men i de fleste tilfælde er det forudsat at man bestiller for en præcis sum. Desuden skal du overveje den mest prisbevidste leveringsmulighed, der i mange tilfælde – uden hensyn til om du befinder sig i Køge, Nakskov eller Hørning – vil blive at få kørt ordren til en pakkeshop.

En hel del netbutikker byder på dag-til-dag levering

Det er jo ekstremt let gængeligt for internetbrugere at lave prissammenligning i blandt forskellige forhandlere på nettet og derfor har en lang række outlets på nettet ikke kunne lade være med at stampe udsalgspriserne på en række af deres produkter – til børn og babyer, og yderligere også til mænd og kvinder – markant, og endda nogle gange frembyde levering uden betaling.

Det kan dog alligevel vise sig lukrativt at undersøge et par forskellige internet outlets efter rabatkoder inden du gennemfører din bestilling, således at du er på den sikre side med at få fat i den bedste pris.

Du skal imidlertid ikke undervurdere, at når en online shop udbyder produkter til salg for en salgspris som kan ses som himmelråbende favorabel, så bør det mange gange være et symbol på en uægte e-butik. Kortbestillinger er heldigvis omfavnet af en orden, som støtter dig overfor svindlende forretninger på nettet.

Generelt foreslår vi kortbestillinger eller mobilbetaling. Som et alternativ burde du drage fordel af et tilbud som fx ViaBill, hvis du ønsker at betale betalingen senere.

Det tilrådes at du undersøger e-forhandlerens bedømmelser

Inden folk køber på en e-shop kunne man sådan set sætte sig ind i virksomhedens forretningsaftale, men det er gerne en omfattende opgave.

En nem løsning kunne derfor være at se nærmere på hvorvidt online firmaet er verificeret af e-mærket, eftersom det kan være en sikring om at internet butikken understøtter gældende dansk lovgivning, foruden at internet virksomheden regelmæssigt evalueres af fagmænd som har ekspertise inden for reglementet på området. Det er en rigtig god chance for support, såfremt du skulle få udfordringer i forbindelse med din shopping.

I øvrigt stiller vi forslag om at du er oppe på mærkerne omkring de mest aktuelle reglementer der gør sig gældende i forbindelse med handlen, eksempelvis den ombytningsret internet shoppen benytter. På grund af dette er det tilmed afgørende, at man stadigvæk gemmer sin kvitteringsmail, så man senere kan bevidne ordren, om man er mand eller kvinde.

Undersøg hvorvidt online forretningen er e-mærket

Trustpilot byder på de facto relevante chancer for at evaluere mange andre konsumenters bedømmelser og herved er det fornuftigt, at du studerer internet selskabets kritik forud for at du handler.

Facebook byder på lignende fuldt ud hæderlige metoder til at få en idé om internet firmaets troværdighed. Tilmed ser vi mange internet webshops hvor man kan afgive en omtale af virksomhedens service, hvilket også burde bruges til afvejning af kundetilfredsheden.

Vores website er finansieret ved hjælp af annoncer. Vi har et fast samarbejde med en lang række internet selskaber hvori vi præsenterer virksomhedernes produkter, og får godtgørelse såfremt en bruger fra vores hjemmeside realiserer en ordre.

Orientering angående tilbud og internet outlets værnes om jævnligt, men det er umuligt for os at give garantier imod rettelser der er udarbejdet siden sidste opdatering af de viste oplysninger.