Fremtidens vækst bør ske via online salg
Aage Staffe

Fremtidens vækst bør ske via online salg

Masser af online selskaber frembyder på nuværende tidspunkt et hav af forskellige muligheder for fragt. En yndling er nu om stunder udleveringssteder, og så skal du blot gå forbi efter de købte varer når det passer dig. Leveringstypen er nemlig ret problemfri, samt mange gange endda den mest prisbevidste mulighed for levering.

Leveringstidspunktet er jo ret så relevant i tilfælde af at man skal bruge varerne nu og her, så herved er det temmelig centralt at man kontrollerer den estimerede leveringstid for den vedkommende vare.

Mange internet varehuse stiller udsigt til levering på næstkommende hverdag på en række af deres varer, men vær obs på at det antager at ordren lægges tidligere end et nøjagtigt tidspunkt, med det formål at de højst sandsynligt kan nå at få de nye varer pakket før pakkemedarbejderne har fyraften.

Nogle få internet webshops yder fragt uden beregning, men typisk er det under forudsætning af at man indkøber for et fastslået beløb. Desuden må du vælge den mest prisbevidste leveringsmanér, som gerne – om man er nær Holstebro, Rønne eller Haslev – vil være at få fragtmanden til at bringe din bestilling til et afhentningssted.

Bemærk om online forretningen er e-mærket medlem

Det er i dag ret så praktisk for alle at sammenligne priser hos diverse shops på nettet hos https://www.buksepigen.dk og ergo har adskillige online webshops set sig nødsaget til at presse salgspriserne på specielt deres bedst i test produkter – til babyer og børn, og samtidig også til voksne – betragteligt, og endda nogle gange præstere fragtfri levering.

Til gengæld kan det imidlertid være profitabelt at undersøge nogle enkelte netshops efter rabatkoder inden du køber, sådan at du er velinformeret til at indhente den bedste pris.

Man skal dog være opmærksom på, at når en webshop frembyder en vare til en pris der er helt fantastisk billig, så burde det for det meste være et kendetegn på en fup e-butik. Kortbetalinger er i hvert fald indbefattet af et regulativ, der sikrer kunden overfor svindlende e-handler.

Vi går generelt ind for køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Som et alternativ burde du drage fordel af en løsning på afbetaling som for eksempel ViaBill, for så vidt du vil klare omkostningerne over flere uger.

Forinden nogen køber hos en netshop behøver man uden tvivl bese forhandlerens handelsbetingelser, dog er det uden tvivl ikke særlig spændende.

Et nemmere alternativ kan derfor være at kigge om internet forretningen er tilsluttet e-mærket, som skulle være en angivelse af at e-forretningen accepterer de gældende danske regler, samt at e-forhandleren af og til revideres af fagmænd der har den nødvendige knowhow om de gældende bestemmelser. Dette er desuden din chance for support, hvis du udsættes for besvær i forbindelse med dit køb.

Foruden dette anbefaler vi at man er opmærksom på de mest essentielle vedtægter gældende for købet, som fx den byttepolitik internet forretningen tilsikrer. Her er det ligeledes afgørende, at man til enhver tid opbevarer ens ordrekvittering, således man en anden gang vil kunne eftervise ordren, ligegyldigt om du er på udkig efter varer til en herre eller dame.

Mange køber via internet butikker

Trustpilot præsterer super gode chancer for at finde ud af en hel del øvrige køberes oplevelser og derfor anbefales det, at du evaluerer internet virksomhedens kritik før du færdiggør din shopping.

Facebook tilbyder dig ligeledes nogle fornemme løsninger til at få en idé om e-butikkens kundefokus. Tilmed ser vi endda internet firmaer hvor det er muligt at aflevere en bedømmelse af deres købsoplevelse, som desuden burde tages i brug til at få et indtryk af hvor tilfredse kunderne er.

Hjemmesiden er finansieret ved hjælp af reklamer. Vi har aftaler med en stribe internet webshops i form af at vi præsenterer firmaernes produkter, og tager imod honorar hvis en bruger fra vores website realiserer en handel.