Handel via nettet udfordrer de fysiske butikker
Aage Staffe

Handel via nettet udfordrer de fysiske butikker

Mange internet virksomheder giver i vore dage diverse fragtmuligheder. En af de mest benyttede er efterhånden at få afleveret pakken hos en pakkeshop, så du selv kan hente ordren når der er tid til det. Løsningen er jo særligt bekvem, samt endda endvidere den billigste leveringsmetode.

Du kan alternativt tænke over at få ordren sendt hjem til dig eller ud til din arbejdsplads. Fragtmetoden bliver mange gange en kende mere pebret, men derudover virkelig enkel. Den prisbilligste leveringsmulighed vil dog til enhver tid være at du selv henter varerne, som desværre forudsætter at du bor i nærheden af internet virksomhedens arbejdslager.

Fragtperioden kan være super essentiel forudsat man skal bruge pakken omgående, og med det formål er det virkelig essentielt at man dobbelttjekker det forventede leveringstidspunkt ved den vedkommende vare.

En hel del e-forhandlere lover muligheden for dag-til-dag levering på en række af deres produkter, men glem ikke at det afhænger af at ordren placeres tidligere end et besluttet klokkeslæt, sådan at de med sikkerhed kan nå at få bestillingen hen til fragtfirmaet før pakkepersonalet har fri.

Indtil flere online virksomheder frembyder fragt uden betaling, men undertiden er det så præmissen at du bestiller for et bestemt beløb. I øvrigt burde man snuppe den mindst kostelige leveringsmulighed, hvilket tit – uden hensyn til om du befinder sig tæt på Helsingør, Skanderborg eller Tønder – vil være at få fragtmanden til at køre bestillingen til en pakkeshop.

Adskillige online outlets lover dag-til-dag levering

Det er jo særdeles overkommeligt for internetbrugere at finde frem til de bedste priser på diverse internet handler på thephotoblog.dk og altså har en hel del forretninger på nettet set sig tvunget til at stampe priserne på varerne – til juniorer, og endvidere også til herrer og damer – kolossalt, og endda nogle gange frembyde portofri fragt.

Trods dette kan det til hver en tid vise sig lønnende at eftergå nogle få internet varehuse i Danmark efter rabatkoder inden du shopper, således at man ikke er i tvivl om at modtage den mindst kostelige pris.

Man må blot ikke overse, at når en e-shop afsætter deres produkter til salg for en salgspris som er helt ekstremt attraktiv, burde det tit være et symbol på en bedragerisk internet handler. Betalinger med kort er trods alt en del af en ordning, som dækker en imod uoprigtige internet handler.

Generelt foreslår vi køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning kan du vælge en afdragsordning som eksempelvis ViaBill, såfremt du gerne vil afbetale pengene over et længere tidsrum.

Inden folk handler hos en e-forretning kunne de uden tvivl tage stilling til forhandlerens handelsaftale, men det er normalt et tidskrævende projekt.

En anden mulighed kan derfor være at undersøge hvorvidt online virksomheden er medlem af e-mærke ordningen, da det bør være et bevis på at e-firmaet forsvarer den officielle danske lovgivning, tillige med at online shoppen lejlighedsvis kigges til af sagkyndige der forstår de gældende vilkår. Dette er desuden din chance for en håndsrækning, hvis du forvoldes besvær i processen med din shopping.

For øvrigt foreslåes det at køberen er omhyggelig omkring de elementære betingelser der har indvirkning på handlen, som for eksempel hvilken returret shoppen lover. I den forbindelse er det ligeledes essesentielt, at man til enhver tid opbevarer ens købsbekræftelse, så man en anden gang kan bekræfte sit køb, uafhængig om du søger en vare til en dreng eller pige.

Det anbefales at du sonderer internet butikkens omtaler

Trustpilot genererer tilpas stabile muligheder for at dechifrere adskillige andre køberes omtaler og herved er det prisværdigt, at du studerer e-forretningens ratings forud for at du lægger din bestilling.

Facebook præsterer endvidere ganske tiltalende løsninger til at få indsigt i netbutikkens kundetilfredshed. Tilmed ses en række netshops hvor du kan sammensætte en bedømmelse af virksomhedens service, som desuden må anvendes til at bedømme kundernes tilfredshed.

Vores hjemmeside er finansieret ved hjælp af reklamer. Vi arbejder sammen med utallige firmaer på nettet eftersom vi annoncerer firmaernes varer, og modtager godtgørelse hvis de personer vi sender videre fuldfører en ordre.